Waar Wodan woont.

Waar Wodan woont.

Soms heb je geluk. Een paar droge uren in de middag, de heide die net in bloei staat en een leuke wandelroute van Natuurmonumenten bij Wolfheze. En bramen, eindeloze rijen struiken die op dit moment allemaal rijp aan het worden zijn. Kortom, een welbestede dag. Ik vond het een ontzettend leuke wandelroute met veel afwisseling en heel veel uitleg over het landschap. Ook heel bijzonder om de de prehistorische grafheuvels en deĀ Wodanseiken in het echt te zien, wat zijn ze groot! En ik wist niet dat de heide al bloeide, volgens mij is dat nog een beetje vroeg? Het was in ieder geval net zo mooi als vorig jaar.

Credit: website Natuurmonumenten.

De route is kort, zo’n 4,5 km en is op een paar manieren korter te maken of uit te breiden naar een wandeling van zo’n 7,5 kilometer. Mogelijkheden genoeg dus, behalve voor mensen met een kinderwagen of rolstoel. Meer informatie over de omgeving en de precieze route kun je vinden op de website van Natuurmonumenten.

wandelroute wolfheze natuurmonumenten

wandelroute wolfheze natuurmonumenten wandelroute wolfheze natuurmonumenten wandelroute wolfheze natuurmonumentenwandelroute wolfheze natuurmonumentenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *