Sonsbeektentoonstelling

Sonsbeektentoonstelling

P1030242P1030242Geen tijd, stromende regen op de geplande dag en daarna temperaturen boven de dertig graden. Ik heb me regelmatig afgevraagd of het nog goed zou komen met de Sonsbeektentoonstelling. Toch kwam het nog goed, afgelopen donderdag ging ik vroeg in de ochtend, voor de hitte. Het was echt ongelooflijk aangenaam in het bos. Om mijn vieze voeten af te spoelen liep ik door een koel waterstroompje en daarna droogde ik op in de ochtendzon.

Voordat ik ging heb een selectie gemaakt van de dingen die graag wilde zien, want er is gewoon teveel om te zien. Op de website staat veel informatie over de kunstenaars en hun werk. Het museum en de stad liet ik voor wat was, dat paste niet in mijn schema.

Aan het begin van park Sonsbeek staat het bezoekerscentrum. Hier is alle info en merchandise te vinden en daar start ook de route. Hieronder zie je mijn persoonlijke favorieten.

1. Alphons ter Avent – Bakehouse

Jan Rothuizen – Sonsbeekcity

Maze de BoerShilpa Gupta/Harro de Jong РUntitled 

Eko Prawoto


Meer informatie vind je op Sonsbeek.org. De kunstwerken in de open lucht zijn gratis toegankelijk. De tentoonstelling loopt t/m 18 september 2016.1 thought on “Sonsbeektentoonstelling”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *