Scrapbookpakketten voor agenda’s

Scrapbookpakketten voor agenda’s

En toen was januari al bijna om, ongelooflijk wat gaat dat snel. De afgelopen maand ging een beetje in een waas voorbij. Half december werd ik ziek, met kerst sliep ik, met oud en nieuw ook en ik ben nog steeds niet helemaal beter.

Het voordeel is wel  dat ik (toen ik weer een beetje beter was) ongelimiteerd YouTubefilmpjes, blogs en Instagramfoto’s heb gekeken en daar kreeg ik toch wel weer heel veel inspiratie van.

Een van de dingen die ik zag waren de planner boxes. Als je daar in Nederland naar zoekt op Google vind je niet zoveel, maar in Amerika is het big business. Voor wie geen idee heeft waar het over gaat: Je kunt een abonnement nemen op een box die een keer in de zoveel tijd uitkomt. In die doos zitten dan allerlei papieren goodies waarmee je je helemaal uit kunt leven op je ringbandagenda. Een soort scrapbooking XL voor je agenda dus.

Zoet is niet de goede omschrijving van het gemiddelde assortiment, suikerspin komt meer in de buurt, maar met een beetje zoeken zijn er best wel grappige artikelen te vinden. Wat mij verbaasde is dat er dus gewoon mensen zijn die leven van het samenstellen van dit soort abonnementen. Sommigen zijn samenstellers, maar anderen ontwerpen alles zelf.

Ik ben benieuwd of dit zich ook in Nederland gaat vestigen. De laatste tijd zag ik al wel tekenboxes (van ElleAime) en creapakketen van Hobby in de bus, maar als ik zoek op hobby+boxen krijg ik alleen maar opbergbakken te zien.

Mocht je nog eens verder willen kijken; op bijvoorbeeld de sites van Simple Stories en Etsy is heel erg veel te vinden. Het enige nadeel? Ik werk zoveel mogelijk papierloos en heb een digitale agenda…. Wordt het niet eens tijd voor een creatieve app-ontwikkelaar die een pimp-je-digitale-agenda-app maakt?

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *