Papieren slingers

Papieren slingers

papieren slingerAf en toe is hij er: de bevlieging ‘du jour’. En volgens mij is dat deze week de papieren slinger. Ik maakte er eentje voor een verjaardag, een om een cadeautje mee te versieren en als ik tijd en papier genoeg had zou ik er nog nog tien maken, maar helaas moet de douchebak vandaag opnieuw gekit worden. Om jullie mee te laten delen in mijn bevlieging heb ik vier zelfmakers op een rijtje gezet. Enjoy!

1. Halloween paper straw garlandpapieren slingers

Deze slinger van Tell love and party is eigenlijk voor Halloween, maar ik vind hem zonder Halloween net zo leuk.

2. spring paper flower garlandpapieren slingers

Deze slinger maakte ik deze week zelf. Simpel en snel. Het ontwerp is van Lia Griffith. Leuke site om ideeën op te doen, helaas moet je voor de meeste sjablonen een abonnement afsluiten.

3.cadeauslingerpapieren slingers

Wie dit gemaakt heeft kan ik niet meer achterhalen, maar ik vind dit een leuk slingertje. Ik ontdekte gisteren wel dat het een pain in the butt is om die kleine dingetjes onder de naaimachine door te krijgen.

4. leaf fall garlandpapieren slingers

Omdat de herfst er bijna is nog even een herfstslinger. Deze is van The house that Lars built en is gemaakt van dik crêpepapier.

(Alle foto’s zijn gemaakt door de tutorialmakers zelf. De slinger op de kopfoto is van Pipsqueak and Bean, bestaat uit 9 slingers van 5 meter en is te koop via Etsy voor £ 147,14.)

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *