Over Sinterklaas en een patrijs in een perenboom

Over Sinterklaas en een patrijs in een perenboom

Sinterklaas gaat dit jaar helemaal aan mij voorbij. Bijna helemaal dan, want er staat wel een bak kruidnoten naast me.

Stiekem is het toch wel een beetje kaal, maar het voordeel is dat ik nu veel meer tijd heb om iets aan kerstversiering te doen. De voorzichtige conclusie is dat ik minimaal 1 huis tekort ga komen voor alle idee├źn die ik heb.

Vorig jaar begon ik aan een krans uit de Mollie Makes die ik in oktober in London kocht. The Twelve Days of Christmas is een van mijn favoriete kerstliedjes, dus ik wilde deze krans graag hebben. Helaas had ik geen tijd om het af te maken en dus is het nu het eerste wat ik dit jaar doe. Nog ‘even’ 50 geschulpte randjes knippen en hij is af.

En volgend jaar doen we gewoon weer aan Sinterklaas.mollie makes partridge in a pear tree

Deze Mollie Makes (issue 59) is nog digitaal te krijgen via Zinio, Google Play en Apple NewsstandGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *