O, du schönes Sauerland

O, du schönes Sauerland

sauerlandIk geloof dat ik nog nooit zoveel groen- en aardetinten heb gezien als in de afgelopen weken op vakantie. In het Sauerland, wat hoger (en dus kouder) ligt dan Nederland, is de herfst al in volle gang. Dat wist ik nog van een vorig oktoberbezoekje, dus daar had ik me al op verheugd. Waar ik aangenaam door verrast werd is de nevel. Prachtige, mysterieuze wegen over door nevel verborgen heuveltoppen, ‘dampende’ dalen en omhoog kringelende wolkenflarden. Denk daarbij een brandende houtkachel in een heerlijk luxe huisje, een dekentje en een mutsig haakwerk en you get the picture. Kortom, ik denk dat ik nog wel eens die kant op wil.sauerlandsauerlandsauerlandsauerlandsauerlandsauerlandGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *