Note to self: recepten voor warme zomerdagen

Note to self: recepten voor warme zomerdagen

94a4ddf4d5a01e03e1e99457b610241fOp het moment dat ik dit schrijf is het behoorlijk grijs buiten, maar je weet maar nooit wat er nog kan komen…. Deze blogpost is eigenlijk gewoon een hele grote post-it voor mezelf. Ik vind het altijd zo lastig om te bedenken wat ik nu wil eten op dagen dat het warm is. Echt warm eten vind ik dan meestal niet zo lekker, het liefst eet ik lauw of koud. En als ik er dan eindelijk uit ben, ben ik dat natuurlijk al lang vergeten als het weer opnieuw zomer is.

Natuurlijk kun je dan een pastasalade maken, maar na 3 verschillende salades ben je die ook wel zat. Verder is de grillplaat hier een grote favoriet. En hier zijn drie recepten die ik in de afgelopen warme weken at. Ze zijn alle drie van Albert Heijn, maar dat is toeval.

1. rijkgevulde salade niçoiseeten voor warme zomerdagen

Dit recept is niet helemaal klassiek, want er zijn linzen aan toegevoegd. Ik vond het een goede toevoeging. Het recept vind je hier.

2.mediterrane spinaziequicherecepten voor warme zomerdagen

Dit plaatje is een beetje matig, sorry. Ik weet dat ik hier een foto van had gemaakt, maar die kan ik niet meer vinden. Dan maar de foto van Albert Heijn. Maar deze quiche is dus wel onwijs lekker, zowel warm als lauw-warm. En vegetarisch. Dit recept vind je hier.

3. Tomaten-tuinbonensaladerecepten voor warme zomerdagen

Dit recept nam ik mee uit de winkel. Iets teveel tuinbonen naar mijn smaak (ik hou wat minder van tuinbonen), maar verder erg lekker. Dit is het recept.

Eet smakelijk!

(kopfoto is van hidden-bar.com)Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *