Nog even zomer

Nog even zomer

pluktuin plukDe blaadjes beginnen aan de randjes al bruin te worden, maar ik steek nog even mijn kop in het zand. Vanmorgen was ik bij bloemenpluktuin Pluk in Haalderen, een heel erg klein dorpje op een kwartier rijden van Arnhem. Ik was even bang dat het meeste al weg zou zijn, maar er is nog zoveel te plukken! We werden hartelijk welkom geheten en kregen zelfs thee. Voor mij was dit het eerste bezoek. Ik had deze tuin nog niet eerder ontdekt, maar het is een plaatje met zoveel keuze aan bloemen. Het is de tweede zomer dat de tuin open is, dat belooft wat… Kijk mee!

pluktuin pluk pluktuin plukpluktuin plukpluktuin plukpluktuin plukEn dit is een deel van het resultaat. Lang niet alles, want overal staan nu kleine vaasjes met bloemen in huis, zo gezellig.pluktuin plukDe pluktuin is nog tot eind september open, meer info kun je vinden op de website.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *