De gekke dingen van Pinterest

De gekke dingen van Pinterest

de gekke dingen van pinterestIk heb mezelf voorlopig een Pinterestverbod gegeven, dus de laatste paar maanden ben ik er alleen maar als ik iets op moet zoeken. Ik verdwaalde een beetje in al die mooie afbeeldingen en het lijstje van dingen-die-ik-ooit-nog-wilde-maken werd zo lang dat ik minstens twee levens nodig zou hebben. Dus nu richt ik me voorlopig even op de dingen die al klaar liggen om gemaakt te worden en rond kerst ga ik eens even kijken wat ik voor leuks kan vinden voor in huis.

Toch word ik bijna dagelijks herinnerd aan mijn collectie van bijna 1100 pins door de notificaties van mensen die mijn afbeeldingen re-pinnen. Maar dat kun je toch uitzetten? Jazeker, maar inmiddels ben ik er een beetje door gefascineerd. Het is zo verschrikkelijk willekeurig en onlogisch dat ik iedere keer weer benieuwd ben wat mensen gekozen hebben. Mijn populairste pin tot nu is een een haard met ingebouwde houtopslag, je verzint het niet.

Hieronder vind je het overzicht (met dank aan Pinterest) van mijn meest gedeelde afbeeldingen.de gekke dingen van pinterest

 1. Via Apartment  34
 2. Een lekker recept van aperitiefhapjes
 3. Van Dina Wakley, een site met veel mixed media-inspiratie
 4. Een voorbeeldje wat ik ooit nodig had, van Neiko Art
 5. Zonder bron, de kleurenwaaier voor een lente-herfsttype
 6. Via Annuarychit.comde gekke dingen van pinterest
 7. Onbekende bron
 8. Van Lucia Stewart
 9. Inpakidee van Kate’s Creative Space
 10. Onbekende bron
 11. Onbekende bron

(de kopafbeelding is van Lark & Linen)

 1 thought on “De gekke dingen van Pinterest”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *