Dior et Moi (laatste kans!)

dior et moi

Ik ben een beetje aan de late kant, maar gisteren zag ik de bijzondere documentaire ‘Dior et Moi’, die uitkwam in maart vorig jaar. Omdat ik zo genoten heb wil ik het alsnog delen, ook al is hij maar tot morgenavond laat te zien via uitzending gemist.

dior et moi

Ik vond het bijzonder om te zien hoe Dior’s nieuwe ontwerper Raf Simons binnen 8 weken een vernieuwende collectie in de stijl van Dior neer kan zetten. En het is natuurlijk een ode aan al die coupeuses die zich het leplazarus werken om alles af te krijgen. Kortom, een mooi inkijkje in een van de beroemdste haute couture ateliers van Parijs.

dior et moi

De documentaire ‘Dior et moi’ vind je hier.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *