De roze wereld

De roze wereld

Tot begin dit jaar was mijn wereld aardig blauw. Niet in letterlijke zin natuurlijk, maar in onze omgeving werden vooral jongetjes geboren. En toen was daar na drie neefjes ineens een nichtje. Leuk! En om het feest nog groter te maken is er sinds vorige week nog een nichtje bij gekomen.  Een uitgelezen kans om eens los te gaan met roze.

baby cardigan crochet

Ik haakte dit babyvestje met Secret Garden van Scheepjes. Wat haakt dat fijn zeg! Ik kende het helemaal niet, maar het kleurverloop is prachtig en omdat er 20% zijde in verwerkt is, is het ook nog eens heerlijk zacht. Dit is kleur 708, rambling blooms. Het patroon is gratis en komt via de site van Kawaiiblythe. Ik heb het wel opnieuw uitgerekend, want het originele patroon is denk ik maat 50/56 en dat vond ik te klein.

rattle toy crochet

Het tweede kadootje haakte ik op verzoek. Twee jaar geleden maakte ik deze rammelaar in crème/grijs voor mijn neefje en er was zoveel mee gespeeld dat een nieuwe welkom was. Geen probleem, want dit is een leuk en snel patroon. Het is van Aisha Kenza en je kunt het hier vinden.

P.S. de bovenste twee ondergrondjes en het kaartje aan het vestje zijn uit het nieuwe Flow book for paperlovers. Deze week uitgekomen en hij is mooier dan ooit!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *