De nieuwe voorjaarscollectie van Catania

catania voorjaar 2016

Ergens op een wolk zit een kleine duiveltje met een klein drietandje nu heel geniepig te lachen, daar ben ik vast van overtuigd. Waarom? Nou, afgelopen weekend was ik op verjaardagsvisite aan de andere kant van het land en daar is mijn haaktas nu per ongeluk nog steeds. Het enige wat ik nu nog heb is een potje stekenmarkeerders en een haaknaald in maat 3,5, de rest zie ik pas over een maand weer. En juist nu krijg ik persinformatie opgestuurd met de nieuwste kleuren van Catania. Dat kan toch geen toeval zijn?

catania voorjaar 2016

De nieuwe kleuren zijn echte voorjaarskleuren, zachte pastellen in lieve kleurtjes. Niet iets waar ik zelf heel erg dol op ben, maar wel een goede aanvulling op het bestaande assortiment. In het verleden vond ik de kleuren van Catania nogal eens te fel. Toch zijn het bij deze nieuwe aanvulling de felle kleuren die ik het mooist vind. Ik denk dat ik zeker een bolletje Koraal ga halen, maar ook de zachtgele Vanille vind ik erg mooi.

catania denim

Ik denk ook dat de nieuwe kleuren ook erg mooi te combineren zijn met Catania Denim. Ook dat zijn voor het grootste deel wat zachtere kleuren. Kortom, weer genoeg inspiratie.

Voor een overzicht van het volledige reguliere Catania-assortiment kun je onderstaande foto opklikken.

catania voorjaar 20162 thoughts on “De nieuwe voorjaarscollectie van Catania”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *