Creative Life, de meest ontspannen beurs van Nederland

Creative Life, de meest ontspannen beurs van Nederland

Oké, eigenlijk had ik mijn blogcomeback nog even uitgesteld tot na de verbouwing (want geloof me, je huis verbouwen en bloggen matcht niet zo lekker met elkaar), maar omdat Creative Life alleen vandaag en morgen nog is wil ik even wat sfeerbeelden delen. Wat een ongelooflijke leuke beurs zeg!

Ik had al heel lang kaartjes, want ik vond het er veelbelovend uitzien. In 2015 schreef ik over de Kreadoe en dat was niet onverdeeld positief, eenzijdig, niet vernieuwend en tuttig waren woorden die ik gebruikte. En nu is daar Creative Life, het frisse, hippe zusje en ook in Utrecht! Het is heerlijk ruim en licht opgezet en de locatie is echt heel erg cool. De Werkspoorkathedraal is een gigantisch hoge oude fabriekshal en ziet er ook nog helemaal zo uit. Leuk! De aankleding was ook erg mooi. Fris, groen, huiselijk. Best knap in zo’n hoge ruimte.

Ik was er rond openingstijd, lekker op de fiets. Van tevoren had ik alle informatie op de website al bekeken en zelfs al een workshop gereserveerd die ik heel graag wilde doen. Dan kan niet bij alle workshops, maar deze wel. Ik begon met de workshop stempel snijden van Maak Rotterdam. Erg leuk om te doen. Later op de dag volgde ik nog de paper cut workshop van Whispering Paper en ook die zat heel goed in elkaar. Zo leuk zelfs, dat ik nog een pakketje met voorbeelden kocht voor thuis.

Tussendoor heb ik alle stands bekeken en geshopt, heerlijk gegeten op het pleintje met foodtrucks en op mijn gemak gezeten op een van de vele plekken met banken en relaxstoelen. Zo fijn dat daar ruimte voor was gemaakt, ik mis dat altijd op andere plekken. Het was niet hysterisch druk, maar door de ruime opzet zijn er denk ik meer mensen tegelijk binnen dan je in de gaten hebt. Heel fijn, want je kunt in alle rust kijken bij de stands, iets wat je op veel beurzen wel kunt vergeten. Het enige wat ik deze keer over heb geslagen zijn de lezingen. Ik had me daar helemaal niet in verdiept door de verbouwing, maar zag achteraf wel echt interessante dingen.

Mocht het volgend jaar weer zijn, dan ga ik er zeker naartoe. En mocht jij nu nog willen, het kan nog! Vandaag en morgen van 10 tot 5 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Kaartjes kosten € 12,50 online en € 15 euro aan de kassa.

En nu ga ik weer klussen. En voor Pietertje zorgen, het tweedekeusplantje wat ik gisteren adopteerde bij de stand van 2ekneus. Inclusief adoptiebewijs. Echt waar.

creative life

creative life

creative life petite louise

creative life

creative life

creative lifeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *