Catwalk in het Rijksmuseum

Catwalk in het Rijksmuseum

catwalk rijksmuseumHet Rijksmuseum en ik zijn geen grote vrienden. Twee keer eerder was ik er en hoewel mijn gezelschap allebei de keren meer dan goed was, was ik toch blij dat ik weer naar buiten mocht. Noem mij een grote kunstbarbaar, maar ik hou niet van Rembrandt.

Deze keer was anders. Samen met Eline ging ik naar de tentoonstelling Catwalk, die samengesteld is door fotograaf Erwin Olaf. En een modetentoonstelling, daar kun je me altijd voor wakker maken. Ik geloof dat ik nog nooit zo langzaam door een tentoonstelling ben gelopen. Er was zoveel te zien en het zat zo goed in elkaar! Vooral de opstelling van al die prachtige jurken was heel bijzonder en in elke ruimte anders, waardoor je steeds weer een nieuwe wereld instapt. Het was ook heerlijk om een tijdje rustig te zitten bij de catwalk en interessante weetjes te lezen over alle jurken die voorbij komen.

En vandaar deze blogpost, want als je deze tentoonstelling nog wilt zien, dan is dit weekend je laatste kans, daarna is het weer voorbij. Hieronder wat foto’s om je enthousiast te maken.

Mocht je daarna nog wat tijd over hebben, kijk dan vooral even om het hoekje bij de Breitnertentoonstelling of naar de dansende lampen in het trappenhuis van de Philipsvleugel.

catwalk rijksmuseum catwalk rijksmuseum catwalk rijksmuseum catwalk rijksmuseum catwalk rijksmuseumGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *