A few of my favourite things 3

birds nest knitting a few of my favourite things

Waarschuwing: hier volgt een volledig willekeurig verzameling van dingen die mijn aandacht trokken in de afgelopen tijd… En omdat het lijstje aardig begon te groeien werd het hoog tijd om het weer eens in blogvorm te gieten.

1. Spreeuwennest

birds nest knitting a few of my favourite things

Dit lenteachtige vogelnestje is een breipatroon van Purl Soho. Kijk vooral even rond op de site, er staat nog veel meer op aan patronen.

2. Sinnenrausch

sinnenrauschDeze Duitstalige woonblog van de Oostenrijkse Rebecca is een goede opfrisser voor je Duits. Hier vind je veel zelfmakers in Scandinavische stijl en de foto’s die ze maakt zijn prachtig!

3. Yarn bombing in China

yarn bombing a few of my favourite thingsMisschien een beetje na├»ef, maar ik had wildbreien altijd beschouwd als een westers fenomeen. Tot ik deze vrolijke fotos’s uit China zag.

4. De veranderende wereld

Een tijd geleden zal ik een minifilm van Al Jazeera over een man die na 44 jaar vrijgelaten werd uit de gevangenis. Bijzonder om te zien hoe de dingen die voor ons normaal zijn, voor hem totaal nieuw zijn.

5. Creativebug

creative bug a few of my favourite thingsOp deze te uitgebreide site kun je eindeloos veel online cursussen volgen in werkelijk alle creatieve richtingen. Ik heb mijn oog al laten vallen op een cursus, nu nog tijd maken.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *